de Kunst van ZijnMarlie Verboeket

Roodakker 1

6074 HE Melick


Tel. 06-10107096

info@centrum-abrazo.nl
Art & Healing

 de lichtheid van de Kolibrie


Hoe zou het zijn als jij je leven in passie en vreugde kon leven? Loskomen van de zwaarte die je telkens terug werpt en weerhoudt om je licht te laten schijnen en in lichtheid door het leven te gaan? Om te (h)erkennen wat jouw zielsverlangen en zielepad is…

Geef kleur aan je leven, voel, ervaar en geniet

Voel weer dat je lééft: in vreugde, vrijheid en ontspanning

Het is een klein diertje dat tot verbazingwekkende prestaties in staat is waardoor het symbool staat voor het verwezenlijken van wat onmogelijk lijkt.

De kolibrie zal je helpen het wonder van een vreugdevol leven te ontdekken, hoe je omstandigheden ook mogen zijn.


De kolibrie kan je leren om weer flexibel en vol energie te zijn en niet op te geven: zijn vleugeltjes maken razendsnelle bewegingen in de vorm van de lemniscaat, het teken van oneindigheid. Zijn unieke vaardigheid om achteruit te vliegen leert je een blik op het verleden te werpen maar daar niet blijven hangen. 

Dit zijn zomaar een paar kenmerken van deze práchtige vogel die de basis vormen voor het jaartraject: de lichtheid van de kolibrie.


Ben jij het vechten, aanpassen en wegcijferen moe? Vind jij het jezelf waard om thuis te komen bij jezelf, te ontspannen, gelukkig te zijn en wil je weer de verbinding voelen met jezelf en met het leven? Wil jij stáán voor wie je bent en je niet langer meer klein maken? Bewust kiezen voor LEVEN in plaats van overleven? Dan is deze jaartraining geschikt voor jou.

´de Lichtheid van de Kolibrie´ is geschikt voor zowel grote als kleine kinderen en kan zowel in groepsverband als individueel gevolgd worden.

alles is mogelijk, gewoon vragen.

De financiële investering voor de jaartraining ´de Lichtheid van de Kolibrie´ in groepsverband is 1650 euro. Bij betaling in 3 termijnen is de investering 600 euro per termijn. De groepen zijn klein -maximaal 4- waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt. Een dag duurt van 10 tot 16 uur incl. een pauze van circa 45-60 min.


Bij een één-op-één traject is dit 1850 euro. Wil je liever in 3 termijnen betalen, dan is de investering 660 euro per termijn.  

Individueel duurt de dag van 10 tot 15 uur incl. een pauze van circa 45-60 min.


Hierbij zitten alle materialen, koffie, thee en wat lekkers tussendoor.


Je tijdsinvestering is, naast de maandelijkse bijeenkomst, een dagelijks momentje voor jezelf en wekelijks minimaal 2 uurtjes voor jezelf.  

 

Vragen of aanmelden via deze link

Hoe dan?


Vooral niet door te ‘praten over’ en je verleden te herkauwen. Nee: je gaat ervaren, voelen en expressie geven aan je onderbewuste om zo bij je ware kern en leven in vrijheid uit te komen in een vorm voorbij woorden: speels, verrassend en ongedwongen. Met een lach en met een traan.  

 


We werken o.a. kunstzinnig, met familie/opstellingen, innerlijk kind healing, transformatiecoaching, Sjamanistische zielereizen en veel en veel meer…… Wat we vooral doen is inspelen op wat jij of de groep op dit moment nodig heeft.    


Kom weer in contact met je inspiratie,

Geef kleur aan je leven. Voel, ervaar, LEEF.


Heb je vragen of belangstelling? Laat het weten.
In 12 maanden jezelf wérkelijk zien en terugkomen in een natuurlijke flow van ontspanning, vreugde en passie voor het leven.

Ben jij op zoek naar wérkelijke verandering van binnenuit in plaats van het aanleren van  overtuigingen van buitenaf? Lees dan verder over de jaartraining


‘de lichtheid van de kolibrie’

Een heel jaar lang, élke maand coaching, healing en inspiratie om je steeds opnieuw, krachtiger én blijvend met je innerlijke vreugde en met de lichtheid van het leven te verbinden.


De kolibrie staat voor lichtheid, liefde en veerkracht in denken, handelen en zijn.

Voor onuitputtelijke vreugde en het opnemen van levensnectar  

Het diertje verschijnt in je leven als reminder om je hart te openen voor al het moois op je pad.  In deze jaartraining her-inner je jezelf weer wie je bent; hoe het is om te leven in plaats van te overleven. Je gaat verbinding maken met het spelende kind in jou, je innerlijke inspiratie en jouw bron van vreugde.

Ën je hervindt de power om je verlangen ook daadwerkelijk néér te zetten.

Je leert thuis te komen bij jezelf, niet meer alles moeten voor de buitenwereld of doen zoals het hoort met een masker op om je ware gevoelens te verbergen. Nee: je gaat jezelf op de eerste plaats zetten en zichtbaar maken in je kracht én kwetsbaarheid.


Dit gaan we doen tijdens de 12 bijeenkomsten:


1-WIE denk je wel dat je bent

zelfkennis; zelfwaardering, jij bent de V.I.P. in jouw leven


2-Sterk VERHAAL zeg

jouw rode draad in je leven, jouw pijn, jouw plek in het systeem, de geschenken onderweg


3-Wat beZIELt je

ontdek je superkracht, passie, drive, missie


4-OpMERKelijk

uniek, waardevol, zelfpromotie, onweerstaanbaar, overtuigend, authentiek


5-BeDOELing

uit je schulp kruipen en op pad gaan, jezelf laten zien, stap voor stap in BEWEGING met een concreet actieplan


6-Hoe haal je het UIT je hoofd

van denken naar ervaren en voelen. Oude overtuigingen en patronen herkennen en ombuigen. Banden en koorden doorbreken


7-Hoe DURF je

je angsten aankijken, je kwetsbaarheid als kracht


8-OpSTAPELEN en doorslikken doe je met pannenkoeken

Niet met emoties. Die mogen er zijn: aanvaarding, aankijken en verwerken geeft RUIMTE


9-Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan. Zelfvertrouwen, moed, lef. Fouten maken MOED moet – vallen en opstaan, steeds opnieuw, perfecte imperfectie


10-SPELEN - het leven is een feest, wat is NU het probleem. In het opgeven van verzet en toelaten wat er NU is, ligt jouw weg naar harmonie


11-The sky is the limit – er  zijn geen  beperkingen, GELOVEN in jezelf, dromen denken doen


12-KRACHTig mens

Kleurrijk, eigenzinnig, authentiek, waardevol, uniek JIJ