coaching  kunst  healing

tel: 06-10107096

Centrum Abrazo

info@centrum-abrazo.nl    

Lees hieronder hoe ik je help om meer te vertrouwen op je eigen-wijsheid


zodat je vanuit rust en zachtheid voor jezelf, ontspannen en lichter in het leven kunt staan en keuzes maakt die bij JOU passen.

Individueel consult


Je kunt een afspraak voor een individueel consult maken. Hierin gaan we heel gericht naar de essentie van jouw persoonlijke thema’s.

   

Zachte Kracht Workshop


Deze Workshop staat voor inspiratie, inzicht, bewustwording en heling, creatie, ontspanning, verbinding, voelen en ontdekken.

Ervaar de kracht van zacht

de Lichtheid van de Kolibrie


Een jaartraining waarin jij je weer gaat verbinden met de lichtheid van het leven en met dát wat jou gelukkig maakt.


Individueel of in groepsverband.

agenda

Alle activiteiten binnen Centrum Abrazo brengen je dichter bij je ware kern: bij wie je bent, waar jij gelukkig van wordt en wat jouw kwaliteiten zijn. Ze hebben als doel dat je vanuit ontspanning ervaart dat je helemaal oké bent precies zoals je bent. Dat jij er mag zijn zoals je bent. Dat je leert vertrouwen op je eigen wijsheid en een stukje weerbaarder, krachtiger en gelukkiger de wereld in stapt.  

Ik houd de groepen klein zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Kunst van het toelaten


Intuïtief schilderen en meer… Niet vanuit je hoofd maar vanuit je hart expressie geven aan de roep van je ziel. Heel leuk en beslist niet moeilijk. Ook los te volgen. Lees verder
Intuïtieve Kunst

Made by Marlie


Schilderen speelt een belangrijke rol in mijn leven als het gaat om gelukkig zijn. Ervaar de helende werking van mijn schilderijen via de gallery  

Art & Healing intensive


een vier-daagse retraite


Intens, uniek en Life-changing.


Individueel: volledig aangepast op jou.

Of in groepsverband.

Naast kunstzinnig coachen heb ik energetische opleidingen en Sjamanistische teachings gevolgd. Allemaal vormen van beeldtaal; van ervaren en voelen en vanuit perspectief kijken naar. Uit eigen ervaring en uit de resultaten met cliënten blijkt steeds opnieuw dat de beeldtaal vele malen effectiever, directer en duidelijker is dan de taal van het woord. De unieke mix van deze drie wegen zijn de pijlers van Centrum Abrazo.  

En -NEE- je hoeft niet te schilderen als je dat niet wil. Kunstzinnig werken is niet de enige of belangrijkste methode in mijn centrum.  

Ik maak nét zo vaak gebruik van familie-opstellingen, innerlijk kind healing, transformatie-coaching, Sjamanic soulretreival, voice dialogue en helende reis, energetische behandeling, EFT, NLP, mindfulness, trauma- en  regressietherapie, stress en burn-out release en meer.  


Het kunstzinnige zit hem meer in de eindeloze creativiteit die ik heb om precies die werkvorm te kiezen die de kern van jouw thema raakt en die past bij jou.

 


Voor alle diensten binnen Centrum Abrazo geldt dat als je een afspraak maakt, dit tevens een bevestiging is dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.


Er is alleen contante betaling mogelijk of via bankopdracht, geen pin apparaat aanwezig.