de Kunst van ZijnMarlie Verboeket

Roodakker 1

6074 HE Melick


Tel. 06-10107096

info@centrum-abrazo.nl
Art & Healing

Kunst als taal van de ziel   


Wil je zelf aan de slag of wil je je laten ráken door een door mij gemaakt schilderij? Lees hieronder welke vorm van Art & Healing jou verder kan helpen op je weg naar heelheid.

Alles wat ik je aanreik binnen Centrum Abrazo brengt je naar een diepere laag in jezelf, zodat je op zielsniveau je kwetsbaarheid en je kwaliteiten gaat zien, gaat helen en omarmen. En je stap voor stap kunt gaan ervaren dat je helemaal oké bent precies zoals je bent; dat je waardevol bent waardoor je meer durft te vertrouwen op je eigen wijs-heid en stabieler, krachtiger en gelukkiger de wereld in stapt.  


Individueel consultJe kunt een afspraak voor een individuele sessie maken. Hierin gaan we heel gericht naar de essentie van jouw persoonlijke thema’s.

   

SoulSelfie 4 U

Made by Marlie


Maak een afspraak voor een Reading en Healing incl. een intuïtieve snel-schildering van je hogere zelf; gids of krachtdier.

de Lichtheid van de Kolibrie


Een jaartraining waarin jij je weer gaat verbinden met de lichtheid van het leven en met wie jij werkelijk bent.


Individueel of in groepsverband.


Voor alle diensten binnen Centrum Abrazo geldt dat als je een afspraak maakt, dit tevens een bevestiging is dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.


Er is alleen contante betaling mogelijk of via bankopdracht/tikkie, geen pin apparaat aanwezig.


Art & Healing 4 U

Made by Marlie


De weg van jouw ziel: haar kracht en kwetsbaarheid  vertaald in een door mij geschilderde Godin, Inner Child of krachtdier mét boodschap.Art & Healing intensive

4-daags retraite


4 dagen zelf aan de slag met het zichtbaar maken van de Godin in jou: intens, uniek en Life-changing.


Individueel: volledig aangepast op jou. Of in groepsverband.

Intuïtieve Kunst

Made by Marlie


Door mijn kunst hoop ik een gevoel of emotie in je naar boven te halen waarvan je misschien niet eens wist dat je het in je had. Ervaar de helende werking van mijn schilderijen via de gallery