coaching  kunst  healing

tel: 06-10107096

Centrum Abrazo

info@centrum-abrazo.nl    

De kunst van het toelaten


Een tweewekelijkse cursus. Niet vanuit je hoofd maar vanuit je hart expressie geven aan de roep van je ziel. Heel bijzonder, leuk en beslist niet moeilijk. Ook los te volgen.  


Ontdek het plezier van kunstzinnige bewustwording

Lees verder over de kunst van het toelatenArt & healing intensive


De art & healing intensive is een vier-daagse die helemaal in het teken staat van JOU. De dagen zijn een ontspannen mix van schilderen en persoonlijke reflectie. Individueel of in een kleine groep (2-6 pers.) gaan we aan de slag met jouw persoonlijke thema’s.


Het zijn vier life-changing dagen van onderdompelen in jezelf onder liefdevolle begeleiding. Dagen om de accu weer op te laden, en weer terug in je kracht komen. Je leert weer te vertrouwen op je eigen wijsheid om zo weer krachtig, weerbaar en gelukkig in het leven te staan.


Je hoeft niets mee te brengen behalve je intentie om deze dagen ten volle te beleven. Lees verder over de art & healing intensive

   

Schilderen is mijn medicijn.In kleur, vorm en beweging kom ik mezelf tegen, leer ik mezelf begrijpen en geef ik uiting aan wat ik voel.


Het doek is de spiegel van mijn ziel, wat een basis biedt voor zowel het beste als het donkerste wat in mij leeft.

 

Al mijn werken zijn te koop. Een impressie van mijn werken vind je via:


Intuitieve Kunst Made by Marlie  

ZachteKracht Workshop


Deze workshop staat voor inspiratie, inzicht, bewustwording en heling, creatie, ontspanning, verbinding en spelen. Voor jeZELF zijn en jeZELF zien.


Lees verder over de ZachteKracht Workshop