Marlie Verboeket

Roodakker 1

6074 HE Melick


Tel. 06-10107096

info@centrum-abrazo.nlCentrum Abrazo

de Kunst van Leven

 


   

Ben jij die sensitieve powervrouw die (te) veel meegemaakt heeft in haar leven?             Individuele begeleiding


Je hoeft het niet alleen te doen

Samen gaan we op zoek naar jouw geluk

en een nieuwe horizon neerzetten.

die niet herkend en erkend is geworden in haar gaven en kwaliteiten wat diepe littekens op haar ziel nagelaten heeft waardoor ze zichzelf kwijtgeraakt is en in de verkramping geraakt is? Die zich nooit echt ergens thuisvoelt en diep vanbinnen altijd een soort van heimwee of eenzaamheid voelt?


Die liefdevolle vrouw die moe is van al het vechten, van alle ballen ophouden, het klaarstaan voor iedereen behalve zichzelf?

Die wéét dat er veel meer in haar zit, wat er niet uitkomt? Die misschien wel van jongs af aan nooit de aandacht en liefde gekregen heeft, die ze zo nodig heeft en die ze verdient.


En die NU in een fase van haar leven komt dat ze genoeg heeft van al het goed willen doen, het aanpassen, schuldig voelen, wegcijferen en klein maken? Genoeg heeft van het ongelukkig zijn. Die dit ook niet meer kán.


 NU is het jouw tijd om te gaan stáán voor wie je bent,


in je kracht, te kiezen voor jezelf en om al die liefde die je aan anderen gegeven hebben, nu eindelijk aan jezelf te geven. Om te leven en te genieten, to rise and shine.


Wil jij dit? Bel, app of mail me dan

Telefoon: 06 10107096

Mail: info@centrum-abrazo.nl

Je bent niet gebroken. Die vonk van bezieling en kracht zit in je, altijd, die is nooit weg.

Alleen soms is het wel even nodig dat een ander je laat zien en her-innert aan wat je al in je draagt.

Jouw investering in deze individuele begeleiding van anderhalf uur waarin we naar de essentie van jouw probleem gaan is 90 euro per keer. Is dit voor jou te veel of te lang? Een afspraak van een uur is ook mogelijk, dan is je investering 60 euro.


Wil je liever in groepsverband of middels een langer traject aan jouw geluk werken? Kijk dan bij aanbod voor de mogelijkheden. Of overleg met mij wat het beste bij jou past.


Abrazo,

Marlie


Omdat ze het niet gewend is te vertrouwen op zichzelf,

omdat er diep vanbinnen dat stemmetje zit wat haar niet goed genoeg vindt en die het zichzelf niet waard vind om te kiezen voor zichzelf.

Omdat ze een oersterke wilskracht heeft die haar nekt en haar véél langer laat doorgaan of juist blijven dan goed voor haar is.


De vrouw die gewoon bang is,

bang om weer te falen, om opnieuw geraakt te worden als ze voor zichzelf kiest of als ze haar hart openstelt voor het leven.

De vrouw die zich schuldig voelt als ze nee zegt en zich schaamt omdat ze anders denkt en reageert dan de meeste mensen.

 Ben jij die vrouw die zichzelf zo is kwijtgeraakt en zo weinig eigenwaarde heeft, dat ze niet eens meer wéét wat nu haar passie en talent is, wat haar levensdoel is?Dan ben ik er voor jou.

Ik help je om opnieuw in verbinding met jezelf te komen, thuis te komen bij jezelf en expressie te geven aan wie jij werkelijk bent en aan wat jij diep vanbinnen voelt.

Met oog voor JOU gaan we jouw eigenwaarde opkrikken zodat je jezelf kunt zijn, zonder masker, zonder je best te doen, maar vanuit ontspanning en levensvreugde. Ontdekken wat je weerhoudt om te stralen en vervolgens jezelf opnieuw verbinden met je innerlijk licht om te staan voor wie jij in de kern bent.

Ervaren dat je goed bent zoals je bent, dat je er toe doet.Samen vinden we jouw pad van overleven naar leven, zodat ook jij kunt sprankelen vanuit je ware natuur.


Niet meer gevangen in het verleden, maar genieten in het hier en nu. Ik help je thuiskomen bij jezelf. Zodat jij de veiligheid en steun in jezelf kunt voelen waardoor je jouw ruimte gaat innemen en liefdevol en compassievol naar jezelf toe kunt zijn. Waardoor je in vertrouwen je passie kunt leven.    Door te ervaren, in plaats van alleen maar praten over, gaan we op een zachte, liefdevolle en lichte manier naar de essentie waardoor er keer op keer wonderen gebeuren. Je ziet en voelt jezelf weer. Je gaat geloven in je kracht en in wat jou bijzonder maakt. Je energie stroomt weer, je voelt het LEVEN weer door je heen stromen. je vertrouwen groeit om daadwerkelijk de stappen te zetten die bij je passen en je leven de moeite waard maken.

Je gaat de emotionele boodschap van je fysiek klachten herkennen en je (hoog)gevoeligheid omarmen waardoor je van je kwetsbaarheid juist je kracht maakt. Oude patronen die je niet meer dienen of die je overgenomen hebt vanuit je opvoeding, ga je herkennen en vervangen door nieuwe die bij de jij van nu passen.

    


De vrouw die haar ruimte wil innemen en niet goed weet: hoe dan?

Het is mijn missie om de verborgen kracht in de raakbare vrouw zichtbaar te maken

van Verdriet naar Veerkracht @Spirituele Rouwverwerking  by Marlie