Marlie Verboeket

Roodakker 1

6074 HE Melick


Tel. 06-10107096

info@centrum-abrazo.nlCentrum Abrazo

de Kunst van Leven

SoulSelfie 4 U


Een op jou afgestemde schildering in de vorm van een Godin, engel, krachtdier, gids of je Hogere Zelf op A4 formaat incl. healing en reading.  

In één middag of ochtend gemaakt, waar jij bij bent of op afstand.


Laat je ráken door deze krachtige, bijzondere en persoonlijke boodschap voor jou. Het zal je een liefdevolle ondersteuning en duwtje in de richting van jouw pad geven waar je thuis dagelijks mee kunt verbinden en dus steeds opnieuw de helende werking en inzichten van kunt ervaren.Laat je verrassen door het gezicht en de boodschap van jouw ziel


Voor een SoulSelfie 4 U vraag ik 110 euro

(excl. verzendkosten, indien van toepassing).


Als je naar het atelier komt, reken er dan op dat dit een healing en reading is van gemiddeld 2 uur.

En zie je bij de SoulSelfies By Marlie een SoulSelfie die je raakt, want dat kan natuurlijk ook, dan schuilt dáár wellicht de boodschap van je onderbewuste in.


Bel of mail gerust voor vragen, mogelijkheden of een afspraak..Hoe de Soulselfie 4 U er uitziet? Dat weet ik nooit van tevoren.

Soms zal ik een gezicht geven aan een verloren geraakte kwaliteit van jou die jij je weer mag her-inneren en voor mag gaan staan. En soms wil een gewond deel van jou gezien worden. Een deel wat (h)erkent wil worden door jou, zodat jij je meer heel kunt voelen en meer in je licht kunt gaan staan.
Een SoulSelfie 4 U als spiegel van jouw ziel
 In kleur, vorm en beweging geef ik een gezicht aan wat binnen in jou leeft.