Marlie Verboeket

Roodakker 1

6074 HE Melick


Tel. 06-10107096

info@centrum-abrazo.nlCentrum Abrazo

de Kunst van Leven

De kracht van samen


Je gesteund, begrepen, gehoord en gezien voelen in een liefdevolle veilige cirkel van gelijk gestemden.

Het is zo waardevol wat vrouwen voor elkaar kunnen betekenen. Wat je elkaar kunt geven. Steun en (h)erkenning zonder oplossingen aan te dragen, zonder oordeel. Ieder zijn eigen proces en toch samen. Woorden zijn dan vaak nauwelijks nodig.


Elkaars spiegel zijn. Elkaar herinneren aan onze kracht en aan elkaar laten laten zien wat we van onszelf even niet meer zien omdat we dit ergens onderweg zijn kwijtgeraakt.Ga naar agenda voor de actuele data en  thema’s.


De investering voor een Art & healing dag is 95 euro


Heb je vragen of belangstelling? Laat het weten.

Telefoon: 06 10107096

Mail: info@centrum-abrazo.nl


Abrazo,

Marlie

De Art & Healing wWorkshops zijn als een warme deken, een thuiskomen bij jezelf. Zonder masker, zonder je best te doen, je masker laten vallen en puur zijn wie je bent in je kracht en kwetsbaarheid.


Even niets moeten. Ervaren dat het niet uitmaakt, dat het goed is zo. Ontdekken wat je weerhoudt om te stralen en vervolgens jezelf opnieuw verbinden met je innerlijk licht om te staan voor wie jij in de kern bent.


  


Art & Healing Workshop


Heb jij behoefte aan:

Voel je een JA? dan zijn de workshops geschikt voor jou. Laat je verrassen door deze unieke workshops .


Je hebt geen creatieve ervaring nodig. Je bent gewoon welkom als jezelf zonder ergens aan te hoeven voldoen.van Verdriet naar Veerkracht @Spirituele Rouwverwerking  by MarlieEn zo gaan we telkens op een lichte manier, verrassend diepgaand en gebeuren er keer op keer wonderen. Je ziet jezelf weer. Voelt kracht, vertrouwen en warmte terug stromen in je hart. Alsof de liefde en warmte van deze veilige bedding je innerlijk vuur weer zuurstof geeft. Alsof er iets oplost wat blokkeerde en waardoor jij vrijer bent en steeds meer je ruimte kunt en durft in te nemen.


Een Art & Healing Workshop staat voor een dag inspiratie, inzicht en heling. Voor thuiskomen bij je zelf.


Elke workshop leer je vanuit zachtheid naar jezelf, meer te vertrouwen op je eigen-wijsheid om zo krachtiger, gelukkiger en meer bezield de wereld in te stappen.

Kom weer in contact met je inspiratie, Geef kleur aan je leven. Voel, ervaar, LEEF.


Hoe dan?

Vooral niet door te ‘praten over’ en je verleden te herkauwen. Nee: je gaat ervaren, voelen en expressie geven aan je onderbewuste om zo bij je ware kern en leven in vrijheid uit te komen in een vorm voorbij woorden: speels, verrassend en ongedwongen. Met een lach en met een traan.  

 

Door een combi van kunstzinnig, energetisch, Sjamanistisch en systemisch werken: dat is elke keer weer anders en afhankelijk van het moment, de groep en van jou. Dit is niet zo goed uit te leggen en wordt eigenlijk het beste duidelijk door het zelf te ervaren.