Marlie Verboeket

Roodakker 1

6074 HE Melick


Tel. 06-10107096

info@centrum-abrazo.nlCentrum Abrazo

de Kunst van Leven


ZachteKracht Workshop


Je bent zoveel krachtiger dan je denkt, je hoeft het je alleen te her-inneren.De ZachteKracht Workshops zijn als een warme deken, een thuiskomen bij jezelf. Zonder masker, zonder je best te doen, puur zijn wie je bent in je kracht en kwetsbaarheid.

Even niets moeten. Ervaren dat het niet uitmaakt, dat het goed is zo. Ontdekken wat je weerhoudt om te stralen en vervolgens jezelf opnieuw verbinden met je innerlijk licht om te staan voor wie jij in de kern bent.

Soms voel je je gebroken, maar dat ben je niet. Die vonk van kracht zit in je, altijd, die is nooit weg. Je bent al heel.


Er hoeft niets gefikst te worden, niets gerepareerd, alleen soms is het wel even nodig dat een ander ons laat zien wat we al in ons dragen.
De kracht van samen


Je gesteund, begrepen, gehoord en gezien voelen in een liefdevolle veilige cirkel van gelijk gestemden.

Het is zo waardevol wat vrouwen voor elkaar kunnen betekenen. Wat je elkaar kunt geven. Steun en (h)erkenning zonder oplossingen aan te dragen, zonder oordeel. Ieder zijn eigen proces en toch samen. Woorden zijn dan vaak nauwelijks nodig.


Elkaars spiegel zijn. Elkaar herinneren aan onze kracht en aan elkaar laten laten zien wat we van onszelf even niet meer zien omdat we dit ergens onderweg zijn kwijtgeraakt.
En zo gaan we telkens op een lichte manier, verrassend

diepgaand en gebeuren er keer op keer wonderen. Je ziet jezelf weer. Voelt kracht, vertrouwen en warmte terug stromen in je hart. Alsof de liefde en warmte van deze veilige bedding je innerlijk vuur weer zuurstof geeft. Alsof er iets oplost wat blokkeerde en waardoor jij vrijer bent en steeds meer je ruimte kunt en durft in te nemen.Een ZachteKracht Workshop staat voor een middag inspiratie, inzicht en heling. Voor een middag van thuiskomen bij je zelf.


Elke workshop leer je vanuit zachtheid naar jezelf, meer te vertrouwen op je eigen-wijsheid om zo krachtiger, gelukkiger en meer bezield de wereld in te stappen.


Zomaar een greep uit de thema’s: vergroting van je eigenwaarde en zelfvertrouwen, in je kracht staan, je ruimte innemen, grenzen aangeven, jezelf zijn en jezelf zien, je verlangen leven, verbinding, loslaten, innerlijke kind healing, leven vanuit vrouwelijke energie in balans met het mannelijke en nog veel meer.


Hoe? Door een combi van kunstzinnig, energetisch, Sjamanistisch en systemisch werken: dat is elke keer weer anders en afhankelijk van het moment, de groep en van jou. Dit is niet zo goed uit te leggen en wordt eigenlijk het beste duidelijk door het zelf te ervaren.   


Ga naar agenda voor de actuele datums en thema’s


De workshops zijn zowel voor vrouwen als mannen

Voor andere data of op locatie: vraag naar de mogelijkheden.


De investering voor de Zachte Kracht Workshop is 50 euro


Vragen of aanmelden via deze link