Een-Op-Een Met Marlie

Als doorgaan met doorgaan niet meer lukt….

Weet dan: je hoeft het niet alleen te doen. Ik loop een stukje met je mee om samen met jou te ZIJN. Te zijn met alles in jou: alles wie jij bent, alles wat er is, wat er niet is en met hoe nu verder.

rouw verdriet coach verlies veerkracht eenzaam
verlies rouw eenzaam stress burn out

van Verdriet naar Veerkracht @Holistische Rouwbegeleiding by Marlie

Samen gaan we ontdekken hoe je jouw verlies en verdriet kunt verweven in je leven en er met zachtheid naar kunt kijken. Hoe je wat je hebt meegemaakt, de ruimte kunt geven. Stap voor stap, laag voor laag, op jouw tempo en manier de werkelijkheid van je rouwproces integreren en nieuwe wegen ontdekken.

Door te vertragen en stil te staan bij JOUW verhaal kun je op een diepere laag jeZELF ont-moeten en kan alles in jou wat zó diep geraakt is en wat gezien en gehoord wil worden op een zachte veilige manier uit de kramp komen, thuiskomen en ontspannen. Hierdoor kan jouw levensenergie weer beter stromen en kun je stabieler en blijer in het leven staan. 

Hoe meer je de stenen op je pad durft aan te kijken, hoe gepolijster je ziel

*Marlie

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met verlies. Verlies door de dood, maar ook verlies van je baan, partner, gezondheid, kinderwens, dromen, toekomstbeeld, …  Daarna start een rouwproces. Rouwen is een pad dat je op jouw tempo, manier en tijd bewandelt. Dit is echt voor iedereen anders. Misschien start jouw rouwproces zelfs pas na 40 jaar. Dat is niet gek of abnormaal.

Laag voor laag de werkelijkheid een plek geven

Het kan heel eenzaam voelen als de wereld doordraait, terwijl bij jou de grond onder je voeten is weggeveegd. Je mist begrip en ondersteuning van je omgeving en raakt de aansluiting kwijt. Zeker als je niet meteen in de gaten hebt dat je klachten wellicht verlate of niet (goed) genomen rouw zijn. Je staat in een soort van overleefstand waarbij je niet meer goed bij je gevoel en drive kunt komen. Je begint aan jezelf te twijfelen en raakt je (zelf-)vertrouwen en je identiteit kwijt. Je voelt je afgescheiden. Ook kan het zijn dat je continu ‘aan’ staat en maar dóórgaat omdat je onbewust op je hoede bent voor wat kan gebeuren. Of dat emoties als angst, schuld en schaamte of boosheid je leven bepalen.

rouw verdriet verlies eenzaam

Dit alles kost tonnen energie en veroorzaakt gebrek aan levensvreugde, maar bijvoorbeeld ook slaapproblemen, verkrampingen in je lijf, piekergedachten, niet weten wat je wil of wie je bent, psychosomatische klachten, verslavingen, burn-out klachten, depressieve gevoelens of uitgeput raken en je leven maar niet op de rit krijgen.

Vorm geven aan dat waarvan de vorm weggevaagd is

Daar waar woorden tekort schieten hebben beelden de kracht om gevoelens om te buigen in tastbare uitdrukkingen.

De beeldtaal die ik inzet tijdens Een-Op-Een met Marlie helpt je om jouw pad van rouw laagdrempelig en toch diepgaand te (v)erkennen en tot uitdrukking te brengen. Het ontdooit op een zachte en veilige manier wat vanbinnen bevroren was en waar jij de verbinding mee verloren was. Het helpt je om je weer mens te voelen en je passie en levensenergie te voelen stromen; om te ontspannen en te (h)erkennen wat jij wil; te vertrouwen op jezelf, je omgeving en het leven; om milder naar jezelf en je emoties zijn en om je kwetsbaarheid als kracht te zien.  

Samen vinden we jouw pad van Verdriet naar Veerkracht. 

Kies voor LEVEN

Niet meer gevangen in het verleden maar genieten in het Hier en NU.

Wil jij dit? Bel, app of mail me dan. Telefoon: 06 10107096 Mail: info@centrum-abrazo.nl

bewustwording burn out rouw verlies coach

Je bent niet gebroken.

Jouw vonk van bezieling en kracht zit in je, altijd, die is nooit weg.

Alleen soms is het wel even nodig dat een ander je her-innert aan wat je al in je draagt.

De beeldtaal zoals die gebruikt wordt binnen Centrum Abrazo is een uitingsvorm die voorbij woorden en logica gaat. Hierdoor kun je op een zachte manier op een diepe laag, blijvend inzichten krijgen en helen. Veilig, op jouw tempo, zonder herkauwen van het verleden of analyseren.

In het hier en nu, in je lijf, uit de kramp komen, thuiskomen en ontdekken hoe het voor jou wél werkt; hoe je oude patronen transformeert naar kracht en je passie en levensvreugde weer kan stromen.

Hieronder zie je wat er mogelijk is binnen Een-op-Een met Marlie. Heb je vragen of belangstelling? Of wil je overleggen met mij wat het beste bij je past? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

1x Een-Op-Een met Marlie

1 sessie van 90 minuten

 

 @Centrum Abrazo of online

100 euro

3x Een-Op-Een met Marlie

3 sessies van 90 minuten, naar behoefte te plannen over een tijdspanne van 6 maanden

 @Centrum Abrazo of online

270 euro

1-daagse Art & healing

een dag van transformatie, inspiratie en jeZelf hervinden, helemaal op jouw afgestemd

 @Centrum Abrazo 

188 euro

4-daagse Art & Healing

4 dagen van 10.30u tm 15.30u. Individueel op jouw persoonlijk afgestemd traject

 @Centrum Abrazo 

600 euro

Neem ook eens een kijkje bij Rouwkunst. Hier vind je drie verschillende Art & Healing dagen die specifiek zijn toegespitst op rituelen bij rouw- en verliesverwerking:

Kintsugi, HerINNERingsbeelden, As-Kunstwerken