Marlie Verboeket

Roodakker 1

6074 HE Melick


Tel. 06-10107096

info@centrum-abrazo.nlCentrum Abrazo

de Kunst van Leven

In mijn coaching voelen mensen zich vooral heel veilig. Ze zijn aangenaam verrast dat mijn speelse en lichte werkwijze enorm diep transformerend werkt, dat ik doorga waar anderen niet verder durven of kunnen en dóórvraag zodat mensen zelf bij hun eigen wijsheid kunnen komen in hun eigen tempo: vooral niet op wilskracht maar door mee te gaan met wat op dat moment gezien en doorleefd mag worden.

Ervaringen Art & Healing by Marlie


Lees hieronder de persoonlijke ervaringen van mensen die een workshop, training of persoonlijk traject gevolgd hebben of eigenaar van een painting by Marlie zijn.

Achteraf hoor ik vaak dat mijn begeleiding precies het zetje was wat ze nodig hadden om het roer volledig om te gooien. Gesterkt in hun vertrouwen, verbonden met hun innerlijk licht, staan ze in hun kracht en zijn ze in staat hun verlangen vorm te geven.

De 4 daagse workshop heeft mij veel bewustwording gebracht over mijn kern. Door allerlei lagen heen van pijn en van verwondering, van verdriet naar respect, naar nederigheid en dankbaarheid. Om uiteindelijk vol verbazing te kijken naar een krachtige en stralende vuurgodin op het doek. Naar mijzelf.

Iedere keer als ik me zwak neerzet verbind ik me met dit beeld en ja . ..dan word ik mijn eigen vuurgodin. Ik ben, ik besta,.....ik ben goed zoals ik ben. Het heeft mij zoveel sterker gemaakt.

Dit alles vanuit een veilige warme omgeving obv Marlie. Zij begeleidt met volle aandacht voor iedere emotie met zachtheid, speelsheid ,

respect voor ieders ruimte en met haar

deskundigheid om dat aan te bieden wat iedereen nodig heeft.

Het waren vier dagen vol van intense verbinding met elkaar en met jezelf.


WilmaInmiddels ben ik eraan gewend geraakt dat Marlie mij in gedachten en gevoel "roept" om langs te komen. Dit is altijd op het goede moment, in het juiste proces en thema die die dag centraal staat.

Wat er tijdens een workshop vooral bij mij wordt aangeraakt, is het aan durven kijken en voelen van bepaalde emoties/stukken die een bedding nodig hebben van warmte en veiligheid om echt gezien te worden. Veel kan ik alleen, maar door de groepsprocessen ontstaan zulke waardevolle spiegels en inzichten die je verder helpen, dat het dragen ook veel gemakkelijker gaat.

Haar fijngevoeligheid, maakt dat ze precies weet waar je staat en welke tools nodig zijn voor de eerste kleine of grotere stap in de richting van meer vrijheid, meer zelfvertrouwen, (zelf) liefde.

Ze kent de dieptes en creatieve processen door haar kunstenaarschap door en door. Dat levert een rijkdom op in haar coachingstrajecten.

Ze weet om te gaan met de dood als een veranderingsproces waardoor het nieuwe geboren kan worden.

Ik heb dit in mijn creatieve leven als artiest en genezer ook zeker nodig: een gelijkwaardige bron van waaruit ik kan leren en door kan groeien.

Bij Marlie kom je in een veilige, warme en helende setting terecht.


Vreugdevolle diepgang is gegarandeerd!


Marieke


4 Daagse Art-Healing workshop.

Wat was de reden dat ik daar zo graag aan mee wou doen?

In eerste instantie dacht ik dat het alleen nieuwsgierigheid was, maar allengs ontdekte ik dat het een innerlijke drive was en ik ben blij, heel blij dat ik er aan heb toegegeven en heb deelgenomen.


Ik was de eerste morgen wel een beetje gespannen, maar toen ik in de energie werd opgenomen viel dat van me af en heb ik me vol vertrouwen aan de kunde en liefde van Marlie overgegeven en er was een mooie verbinding met de overige deelnemers.

Marlie heeft de gave om met gerichte, liefdevolle vragen je tot de kern te brengen.

Er is een mooi proces op gang gekomen en een mooi schilderij ontstaan.

Het proces, wat bij mij in gang werd gezet is, om de wisselwerking tussen het mannelijke en het vrouwelijke innerlijk in evenwicht te brengen en dat is heel mooi op het schilderij tot zijn recht gekomen.

Mij is duidelijk geworden dat ik nog meer op mijn intuïtie, (vrouwelijk) mag vertrouwen.

Deze 4 dagen waren een prachtig geschenk en ik ben blij dat ik me dat gegund heb en Marlie nogmaals dank.


BerbieLieve Marlie


Het beeldje heeft een ereplaats gekregen! Ik was erg onder de indruk wat er allemaal met mij gebeurde, toen wij aan het kleien waren. Wat mooi, dat je zo diep kunt gaan en de tranen en emoties zo vrij kunt laten gaan zonder flink te hoeven  zijn. Ik ben zachter geworden voor mijzelf en zeg nu nog meer…. Doen waarbij je meer vreugde kunt krijgen. Je moet het toch zelf doen. Niemand doet het je voor.Ik was erg moe na je sessie, maar ik had het niet willen missen.


Bedankt, dat ik jou heb ontmoet

Lieve groet, Anoniem.

van Verdriet naar Veerkracht @Spirituele Rouwverwerking  by Marlie