Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up

*Pablo Picasso

kunst portret schilderen marlie verboeket

SoulSelfies by Marlie

Een SoulSelfie is een intuïtief geschilderd portret, in afstemming op de kracht en kleuren van jouw ziel of de ziel van een -overleden- dierbare.

Elke dag opnieuw kan dit je steun, kracht, vreugde en nieuwe inzichten geven en helpen om meer voluit te leven. Daar waar woorden tekort schieten, kan een SoulSelfie je als een spiegel ondersteunen om bij jezelf naar binnen te kijken. Daarnaast heb je ook gewoon een mooi authentiek kunstwerk in huis om dagelijks mee te verbinden.

​ Voel jij een JA om een persoonlijk geschilderde SoulSelfie te ontvangen? Of om een SoulSelfie van een -overleden- dierbare in huis te hebben -evt met verwerking van zijn of haar as- om je dagelijks met de energie van hem of haar te verbinden? Als herinnering of krachtsymbool om hem of haar een gezicht te geven?

Laat het me weten via de mail: info@centrum-abrazo.nl  Of bel: 06 10107096.  

SoulSelfie van Tim, een prematuur kindje dat slechts kort onder ons is geweest

Opa van Tim: Ik heb mijn kleinkind maar zo kort gezien en altijd aan slangetjes. Niet eens een fijne foto heb ik. Wil je hem een gezicht geven zodat ik me met hem kan verbinden en dit me kan helpen met mijn verdriet? 

Van Verdriet naar Veerkracht @Holistische Rouwbegeleiding by Marlie

SoulSelfie intuitief portret by Marlie

De boodschap van Tim in een lied: Catch and Release

Everybody got their reason
Everybody got their way
We’re just catching and releasing
What builds up throughout the day

It gets into your body
And it flows right through your blood
We can tell each other secrets
And remember how to love

Hij straalt liefde, zachtheid, vertrouwen en berusting uit. Vooral die berusting, dat wil hij  zeggen. Alles heeft zijn ritme, alles heeft zijn redenen. 

SoulSelfies Praktisch

We overleggen telefonisch of per app/mail wat jouw wensen zijn. Of je een vrije expressie van je ziel of van de ziel van je dierbare wil, of een gelijkend portret. Dan volgt een kaartlegging mbt jouw persoonlijke proces. De materialen waar ik mee werk zijn houtskool, pastelkrijt, acrylverf en olieverf en vaak in een combi. Allen van hoogwaardige kwaliteit. Een SoulSelfie bestaat uit meerdere lagen of fasen die ik vastleg: elke laag spiegelt iets van jouw ziel en jouw weg. Het schilderij wordt afgelakt en als laatste stem ik me nogmaals af om een eindreading te schrijven. En dan is het klaar om jouw huis te verfraaien en jou te ondersteunen in je proces.

Prijzen

Afhankelijk van de maat (exclusief verzendkosten):

  • 24 x 30 cm   222 euro
  • 50 x 60 cm   444 euro   
  • 80 x 100 cm  777 euro

Andere maten zijn ook mogelijk

En misschien heb ik JOUW SoulSelfie al gemaakt. Neem maar eens een kijkje bij Kunst by Marlie: expressieve SoulSelfies in formaat varierend van klein tot groot die op hun eigenaar aan het wachten zijn. 

art healing kunstzinnig creatief workshop

SoulSelfies voorbeelden

Neem contact met mij op