Ervaringen Holistische Rouwverwerking by Marlie

In mijn coaching voelen mensen zich vooral heel veilig. Ze zijn aangenaam verrast dat mijn speelse en lichte werkwijze enorm diep transformerend werkt, dat ik doorga waar anderen niet verder durven of kunnen en dóórvraag zodat mensen zelf bij hun eigen wijsheid kunnen komen in hun eigen tempo: vooral niet op wilskracht maar door mee te gaan met wat op dat moment gezien en doorleefd mag worden.

Achteraf hoor ik vaak dat mijn begeleiding precies het zetje was wat ze nodig hadden om het roer volledig om te gooien. Gesterkt in hun vertrouwen, verbonden met hun innerlijk licht, staan ze in hun kracht en zijn ze in staat hun verlangen vorm te geven.

Lees hieronder de persoonlijke ervaringen van mensen die een workshop, training of persoonlijk traject gevolgd hebben of eigenaar van een painting by Marlie zijn.

Het beeldje heeft een ereplaats gekregen! Ik was erg onder de indruk wat er allemaal met mij gebeurde, toen wij aan het kleien waren. Wat mooi, dat je zo diep kunt gaan en de tranen en emoties zo vrij kunt laten gaan zonder flink te hoeven  zijn. Ik ben zachter geworden voor mijzelf en zeg nu nog meer…. Doen waarbij je meer vreugde kunt krijgen. Je moet het toch zelf doen. Niemand doet het je voor.Ik was erg moe na je sessie, maar ik had het niet willen missen.

Bedankt, dat ik jou heb ontmoet

Lieve groet, Anoniem.

Inmiddels ben ik eraan gewend geraakt dat Marlie mij in gedachten en gevoel “roept” om langs te komen. Dit is altijd op het goede moment, in het juiste proces en thema die die dag centraal staat.

Wat er tijdens een workshop vooral bij mij wordt aangeraakt, is het aan durven kijken en voelen van bepaalde emoties/stukken die een bedding nodig hebben van warmte en veiligheid om echt gezien te worden. Veel kan ik alleen, maar door de groepsprocessen ontstaan zulke waardevolle spiegels en inzichten die je verder helpen, dat het dragen ook veel gemakkelijker gaat.

Anoniem

Jouw fijngevoeligheid  maakt dat je precies weet waar je staat en welke tools nodig zijn voor de eerste kleine of grotere stap in de richting van meer vrijheid, meer zelfvertrouwen, (zelf) liefde. Je kent de dieptes en creatieve processen door je kunstenaarschap door en door. Dat levert een rijkdom op in je coachingstrajecten.

Je weet om te gaan met de dood als een veranderingsproces waardoor het nieuwe geboren kan worden.

Bij Marlie kom je in een veilige, warme en helende setting terecht. Een gelijkwaardige bron van waaruit ik kan leren en door kan groeien.

Vreugdevolle diepgang is gegarandeerd!

Marieke

De Goddes workshop heeft mij veel bewustwording gebracht over mijn kern. Door allerlei lagen heen van pijn en van verwondering, van verdriet naar respect, naar nederigheid en dankbaarheid. Om uiteindelijk vol verbazing te kijken naar een krachtige en stralende vuurgodin op het doek. Naar mijzelf.

Iedere keer als ik me zwak neerzet verbind ik me met dit beeld en ja . ..dan word ik mijn eigen vuurgodin. Ik ben, ik besta,…..ik ben goed zoals ik ben. Het heeft mij zoveel sterker gemaakt.

Dit alles vanuit een veilige warme omgeving obv Marlie. Zij begeleidt met volle aandacht voor iedere emotie met zachtheid, speelsheid ,

respect voor ieders ruimte en met haar

deskundigheid om dat aan te bieden wat iedereen nodig heeft.

Het waren vier dagen vol van intense verbinding met elkaar en met jezelf.

Wilma

4 Daagse Goddes workshop.

In eerste instantie dacht ik uit nieuwsgierigheid mee te doen, maar allengs ontdekte ik dat het een innerlijke drive was en ik ben blij, heel blij dat ik er aan heb toegegeven en heb deelgenomen.

Ik was de eerste morgen wel een beetje gespannen, maar toen ik in de energie werd opgenomen viel dat van me af en heb ik me vol vertrouwen aan de kunde en liefde van Marlie overgegeven en er was een mooie verbinding met de overige deelnemers.

Marlie heeft de gave om met gerichte, liefdevolle vragen je tot de kern te brengen.

Er is een mooi proces op gang gekomen en een mooi schilderij ontstaan. Het proces, wat bij mij in gang werd gezet is, om de wisselwerking tussen het mannelijke en het vrouwelijke innerlijk in evenwicht te brengen en dat is heel mooi op het schilderij tot zijn recht gekomen. Mij is duidelijk geworden dat ik nog meer op mijn intuïtie, (vrouwelijk) mag vertrouwen.

Deze 4 dagen waren een prachtig geschenk en ik ben blij dat ik me dat gegund heb en Marlie nogmaals dank.

Berbie

Wil je graag 1:1 met mij werken, een workshop volgen of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

 Mijn tlf nr is: +31 6 10107096 of stel je vraag via onderstaand formulier